in

Den gamle mannen i skogen

I den lokala blaskan uppe i Norrland fick man höra talas om att det bodde en ensam gammal man i ett litet torp långt inne i skogen. Denna gamla man sades aldrig ha haft en riktigt kvinna i hela sitt liv.

Den lokala blaskan tyckte att detta verkade vara en intressant artikel för läsarna. Tidningen skickade ut en av sina journalister, den yppiga blondinen Klara för att göra en intervju med den gamla mannen.

När Klara kom till torpet i skogen bjöds hon in på fika av den gamle mannen. Under fikan startade Klara intervjun. Klara frågade rakt ut om det verkligen var sant att den gamle mannen aldrig haft en kvinna i hela sitt långa liv.

Annons

– Ja, svarade gubben. Jag har bott här ensam hela livet och det är inte många kvinnor som hittar hit. Jag får nästan aldrig besök.- Men hur klarar du av det sexuella, frågade Klara.

– Ser du t allen där borta? Frågade den gamla mannen samtidigt som han pekade ut genom fönstret. Ser du hålet i stammen? Där brukar jag roa mig när det tränger på som värst.

Klara tyckte synd om den gamle mannen, så synd att hon lovade honom en hel natt tillsammans med henne. Hon skulle låta honom få känna hur det känns att ha en riktig kvinna.Kvällen kom och båda klädde av sig. När Klara går fram till sängen sparkar gubben henne i ändan 2 gånger.De sätter sedan igång och har älskog hela natten lång.När morgonen kommer säger Klara till den gamla mannen:- Du har ju varit helt fantastisk! Du höll på hela natten och jag var i himmelriket och vände! Men varför sparkade du mig i ändan innan vi började?

– Ja du, svarade den gamla mannen. Jag var ju tvungen att kolla så där inte var getingar!

Annons

What do you think?

Skriven av Maria L

Annons

Hur lång tid tar toabesöket?

Glad påsk!